نعناع یک ادویه معطر است که به رنگ سبز تیره است. عرق این گیاه از عرقیات گیاهی در کاشان است که چند ساله با ساقه های اصلاح شده و شاخه دار. این گیاه نازک، ظریف و دارای برگ های بیضی شکل است. این یک گیاه بسیار رایج است که برای همه شناخته شده است.
به طور گسترده در اندونزی، غرب آفریقا و غیره رشد می کند. در هند، نعناع به طور گسترده در دشت های هیمالیا و دره کشمیر در تعدادی از انواع رشد می کند.
نعنا یک گیاه ادویه ای است که به طور گسترده در آشپزی هندی استفاده می شود.
همچنین برای تهیه بسیاری از نوشیدنی های طراوت مانند موهیتو، شیکانجی، لیموناد نعناع و بسیاری دیگر استفاده می شود.
به عنوان تاپینگ در دسرها استفاده می شود. چاتنی سبز، یک دیپ بسیار با طراوت با استفاده از برگ نعناع و سایر برگ های گیاهی تهیه می شود.
در تهیه غذای حیدرآبادی به نام بریانی از برگ نعنا نیز استفاده می شود.
چای گیاهی به نام چای نعناع برای کسانی که از مشکلات گوارشی رنج می برند بسیار مفید است.
چندین محصول مانند آب نبات، آدامس های طراوت بخش، استنشاق، خمیر دندان و غیره به طور گسترده با عصاره نعنا تهیه می شوند.
گیاه نعناع سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی، کولین، روی، فسفر، کلسیم، آهن و بسیاری دیگر است. ارزش کالری آن 48 در 100 گرم از بخش خوراکی است.
اکنون در مورد فواید گیاه نعناع برای سلامتی صحبت خواهیم کرد. شما واقعاً از مزایای سلامتی آن شگفت زده خواهید شد.
اگر از هر نوع مشکل گلو مانند گرفتگی صدا رنج می برید، نعناع درمان بسیار خوبی است. جوشانده برگ نعناع و سنگ نمک را تهیه کنید.
با این محلول غرغره کنید. بسیار خوب است که صدای خود را نازک تر کنید، بنابراین برای خواننده ها یک موهبت است.
چای نعناع و برگ های آن قادر به درمان تعدادی از مشکلات مربوط به هضم غذا و اشتها هستند.