قابلمه چدن بوش به دلیل خواص بی نظیرش مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است

آیا می دانستید که در دنیای آشپزی مشخص می شود که قابلمه ای مانند قابلمه چدن بوش وجود دارد که به طور خاص برای پردازش یا گرم کردن شیر ساخته شده است؟ این نوع قابلمه که معمولاً از آلومینیوم، لعاب و فولاد ضد زنگ ساخته می شود، اغلب به عنوان گلدان شیر شناخته می شود.

لبه این قابلمه به طور خاص برای ریختن شیر گرم شده طراحی شده است.

از نامش می توان حدس زد که این نوع قابلمه برای پخت ماکارونی طراحی شده است.

در واقع دو نوع قابلمه پاستا وجود دارد، اولی قابلمه ماکارونی است که درب آن سوراخ است که آب را برای شما راحت می‌کند و ماکارونی پخته را روی آن می‌گذارید.

در حالی که نوع دیگر قابلمه ای با آبکش فلزی است که داخل یک قابلمه بزرگ قرار می گیرد.

این نوع قابلمه که به زودپز نیز معروف است، قابلمه ای است که از فشار هوا استفاده می کند.

قابلمه

تو باید بدانی؛ این روکش قابلمه تحت فشار مجهز به سیلیکون است تا در هنگام پخت و پز هیچ هوایی از آن خارج نشود.

در نتیجه می توانید غذای خود را در مدت زمان بسیار کوتاهی بپزید.

به طور کلی، یک قابلمه یا منقل روندو دارای سطح بزرگی است تا برای پختن گوشت یا سبزیجات با آب زیاد مناسب باشد.

در حالت ایده آل، این یک قابلمه برای روش پخت آهسته استفاده می شود که باعث می شود گوشت آب بیشتری آزاد کند و حداکثر طعم را به شما بدهد.

مانند گلدان روندو، این نوع قابلمه دارای سطحی به اندازه کافی پهن است تا حداکثر حرارت را پخش کند.

معمولاً از قابلمه های سس برای روش پخت آهسته هنگام تهیه سس، سوپ یا کباب کردن گوشت استفاده می شود.

قابلمه سس دارای دو دسته در کناره است که اگر بخواهید غذا را در قابلمه بریزید یا هم بزنید کار را آسان می کند.